Vesti

Letovi iz Niša ka Frankfurtu (Hahn) kompanijom Ryanair

Ryanair

Letovi iz Niša ka Frankfurtu (Hahn) počeće od 13. januara 2020. godine i izvodiće se dva puta nedeljno.

Ova nova linija Ryanair-a puštena je u prodaju manje od mesec dana nakon što je u prodaju puštena i linija iz Niša ka Malti.

Letovi će se obavljati dva puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom. Aerodrom Han se nalazi 120 kilometara zapadno od Frankfurta, tačno na pola puta do Luksemburga, tako da opslužuje oba grada te ako planirate let avionom u Luksemburg, ovo je za sada odlična alternativa.

Poletanje sa aerodroma Han je u 6:20, a dolazak na aerodrom “Konstantin Veliki” u Nišu je u 8:35, dok je povratak iz Niša je u 9 sati, a dolazak u Han u 11:15. Let će trajati dva sata i 15 minuta, a ovi letovi su već u rezervacionim sistemima.

Cena karte na relaciji Niš – Frankfurt (Hahn) i obratno, dakle po smeru, sa uračunatim taksama je od 29 evra.

Putovanje avionom: Šta treba znati pre i tokom leta

Podsećamo, na ovoj liniji leti i kompanija Air Serbia gde se Ryanair postavlja kao direktan konkurent sa Aerodoroma u Nišu. Srpska kompanija je uspostavila ovu liniju na osnovu tendera za 12 linija od javnog interesa.

Sa ovim novim letovima, do Frankfurta će se sa niškog aerodroma leteti četiri puta nedeljno i to ponedeljkom (Ryanair), sredom (Air Serbia), petkom (Ryanair) i nedeljom (Air Serbia).

Iz kompanije Ryanair još nema zvaničnog saopštenja povodom uspostavljanja nove linije Niš – Frankfurt (Hahn).

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Preporučujemo  Od 1. jula bez rominga u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Albaniji...

Jedan komentar

  • Ne razumem zasto nema direktan let Paris-Nis?Kompletna dijaspora iz istocne Srbije koja zivi u Fr.bi letela na toj liniji!Mislim razumem da air Srbija i air France drze monopol,ali drzava bi trebalo da gleda interes gradjana pre svega!Nazalost “krakovidi” politicari koji gledaju samo licni interes i bave se dnevnom politikom,ne razumeju i nikada nece razumeti da postoji nesto sto se zove NARODNI INTERES!Jer ta ista dijaspora salje ogromne kolicine novca i samim tim itekako pomaze ekonomiju Srbije!

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.