Vesti

Letovi na liniji Beograd – Teheran ponovo od aprila kompanijom Mahan Air

Iranska svakodnevnica

Iranski avio-prevoznik Mahan Air obnoviće sezonske letove između Beograda i Teherana od aprila, piše portal Exyuaviation. Građani Srbije i Irana, iako je ponovo uspostavljen vizni režim između dve zemlje, svejedno će imati direktne letove između dve prestonice.

Uprkos neizvesnosti u vezi sa time da li će se saobraćaj na toj liniji nastaviti i u 2020. godini, o čemu smo pisali, iranska avio-kompanija Mahan Air će po rasporedu imati dve rotacije nedeljno između prestonica Srbije i Irana.

Letovi će se odvijati utorkom i nedeljom, počevši od 26. aprila 2020. godine. Polazak iz Teherana biće u 6.30 s dolaskom u Beograd u 8 sati, a povratni let iz Beograda do Teherana zakazan je za 9.30 časova.

Svakodnevnica u Iranu: Bezalkoholno pivo, organska hrana i energetska pića

Kompanija Mahan Air je poznata u Srbiji, jer leti ka Beogradu sa brojnim prekidima od aprila 2018. godine. U početku je iranska kompanija imala veoma dobra punjenja i veliki broj putnika, s obzirom da je Srbija na kratko ukinula vize iranskim državljanima, međutim to je postao veliki problem zbog koga je Srbija ušla u spor sa Evropskom unijom, jer se ispostavilo da veliki broj putnika od Teheranu ka Beogradu nisu turisti već migranti koji su preko Srbije pokušavali da se domognu Evropske unije. Nakon što je Srbija ponovo uvela vize za državljane Irana, recipročno Iran je ponovo uveo vize građanima Srbije.

LEtovi od Teherana do Beograda
Letovi od Teherana do Beograda već se nalaze u rezervacionom sistemu kompanije Mahan Air počevši od 26. aprila 2020.

Na liniji od Beograda do Teherana putnike će prevoziti avion Erbas A310 sa 202 sedišta, a karte se prodaju preko sajta iranskog avio-prevoznika.

PROČITAJ:  Turizam u Iranu porastao za 40% uskoro bez viza za Srbiju i 68 država
Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Oznake
Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare