Vesti

Letovi od Beograda do Štutgarta od juna 2020. godine kompanijom Eurowings

Štutgart

Letovi od Beograda do Štutgarta počeće u junu 2020. godine lowcost kompanijom Eurowings. Istom kompanijom se može leteti dalje do Malte i Firence.

Eurowings je niskobudžetni prevoznik koji pripada Lufthansa Grupi i koji je specijalizovan za jeftina putovanja unutar Evrope od naredne letnje sezone, tačnije od 2. juna 2020. godine, leteće sa beogradskog Aerodroma “Nikola Tesla” do Štutgarta. Letovi su već uneti u rezervacione sisteme.

Letovi Štutgart – Beograd kompanijom Eurowings kreću u maju 2020

Tako će se letovi će obavljati iz Štutgarta (STR) poletanjem u 7:35 utorkom, 6:00 četvrtkom i 5:25 subotom (let EW2942).

Povratni letovi će biti iz Beograda (BEG) u 9:50 utorkom, 8:15 četvrtkom i 7:40 subotom (let EW2943).

Putnike će prevoziti Airbus A319 koji ima 126 mesta u ekonomskoj klasi i 12 mesta u poslovnoj “Best” klasi.

Cena avio-karata na liniji od Štutgarta do Beograda biće od 59,99 evra po smeru, sa svim uračunatim taksama. Isto toliko će koštati i karta od Štutgarta do Malte, dok će do Firence iznositi od 39,99 evra. Obratite pažnju šta sme da se nosi u ručnom prtljagu.

Putovanje avionom: Šta treba znati pre i tokom leta

Eurowings leti do 210 destinacija u preko 60 zemalja širom sveta sa flotom koja broji 205 aviona, a centrala kompanije je na aerodromu Keln/Bon.

Štutgart je glavni je grad nemačke pokrajine Baden-Virtemberg i sa oko 609.000 stanovnika najveći je grad te pokrajine. Šesti je grad po veličini u Nemačkoj.

Najbliži veći gradovi su mu Frankfurt (oko 204 km severozapadno) i Minhen (oko 220 km jugoistočno od Štutgarta). Štutgart se nalazi na oko sat vremena udaljenosti od Švarcvalda i Švapske Jure. Središte grada se nalazi u plodnoj dolini, ugnježđeno između vinograda i guste šume u blizini reke Nekar.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.