Vesti

Počeo zimski red letenja na niškom Aerodromu Konstantin Veliki

Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu

Zimski red letenja na niškom Aerodromu Konstantin Veliki počeo je 28.10.2018. godine i trajaće do 30.3.2018. godine, javljaju iz ovog preduzeća.

U saopštenju se navodi da se na mapi destianacija iz Niša nalazi 11 destinacija širom Evrope, a da se do kraja godine očekuje otvaranje još jedne nove linije do Beča od strane niskotarifne avio-kompanije WizzAir.

WizzAir započeće svoje letove ka Beču 17. novembra 2018. godine ka kome će leteti svakog utorka i subote odnosno svakog utorka, četvrtka i subote u periodu novogodišnjih praznika koji traju od 20. decembra do 10. januara, odnosno od 14. februara 2019. godine. U saopštenju se napominje da će WizzAir tokom novogodišnjih praznika svakog četvrtka leteti i ka Bazelu.

Ovaj niskotarifni prevoznik leteće redovno i ka drugim destinacijama tokom zimske sezone, izuzev Malmea koga će obustaviti 7. januara.

Ryanair zadržava postojeći broj linija sa niškog aerodroma, ali smanjuje broj letova. Smanjenje se odnosi na liniju do Diseldorfa (Aerodrom Weeze) do koga će leteti posle 4. novembra samo četvrtkom.

Jeftini letovi iz Niša
Nema više letova do Malmea iz Niša

Kompanija SWISS će nastaviti da povezuje Niš sa Cirihom, ali i svetom, tokom zimske sezone do kojeg će leteti svakog petka i nedelje. Napominje se da SWISS nudi putnicima iz Niša i u ovoj sezoni veliki broj destinacija širom Evrope i sveta spajajući se dalje preko aerodroma u Cirihu.

Za prvih sedam meseci sa aerodroma u Nišu letelo je 205.985 putnika, što je rast od preko 23.500 hiljada putnika ili preko 12% u odnosu na isti period za prvih sedam meseci u 2017. godini.

Zimski red letenja dostupan je na ovom linku, a za dodatne informacije svi zainteresovani putnici mogu kontaktirati Službu za prodaju karata Aerodroma Niš na broj telefona +381184583336.

Podsećamo, zimski red letenja počeo je i na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare