Vesti

Noćite u luksuznim hotelima sa svojim ljubimcem za novac

Hotel

Ako ste ljubitelj životinja, a posebno u slučaju da pride imate i svog kućnog ljubimca, verovatno će vam oglas za posao koji podrazumeva da se zajedno baškarite po hotelima širom sveta zvučati krajnje primamljivo.

Osim što predstavlja posao iz snova, ova poslovna prilika podrazumeva i posebnu pogodnost, a to je da se nećete razdvajati od svog ljubimca dok ste na odmoru, budući da bi vaše zaduženje bilo da odsedate po hotelima za kućne ljubimce i pišete svoje utiske o njima, i to, na primer, u pauzama uživanja na plažama, takođe sa svojim ljubimcem.

Ovu šansu nudi portal hotels.com koji je u potrazi za „kritičarem hotela za ljubimce“

Ovu šansu nudi portal za pretragu hotelskog smeštaja hotels.com koji je u potrazi za „kritičarem hotela za ljubimce“, s obzirom na to da je utvrđeno da je broj pregleda ovakvih hotela u poslednje dve godine porastao za 62 odsto, na osnovu čega je formirana i lista najboljih luksuznih hotela za ljubimce.

PROČITAJ:  Vaučeri za odmor u Srbiji za 2024. godinu

Onaj ko bude odabran za ovaj posao dobiće vaučere za noćenje u 10 hotela, u vrednosti od 2.000 dolara, pri čemu će taj srećnik sam moći da odabere hotele u kojima želi da odsedne sa svojim ljubimcem. (Setite se da sada i mnogi od hotela za ljude vode računa o tome koliko kvalitetno će spavati vaš četvoronožni prijatelj,  a kamoli oni koji su specijalizovani za njih.)

Da bi se kvalifikovali za ovakav posao, zainteresovani treba da na Instagramu podele fotografiju svog ljubimca, sa tagom @hotelsdotcom u opisu slike (nakon što zaprate profil @hotelsdotcom) i heštegom #CanineCritic.

– Naš lov na „psećeg kritičara“ je naš način da osiguramo da naši hoteli za ljubimce zaista budu po volji svojih gostiju, kaže Liz Oukman, generalni menadžer Hotels.com.

Rok za prijavu je 25. avgust,  a detalje o poslu iz snova možete naći ovde.

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare