Vesti

WizzAir zvanično pokrenuo letove iz Niša do Beča

wizzair

WizzAir je zvanično pokrenuo svoju novu liniju iz Niša do Beča. WizzAir će ka Beču leteti svakog utorka i subote tokom cele zimske sezone, dok će četvrtkom leteti tokom novogodišnjih praznika i posle 14. februara, iako je u početku planirano više polazaka.

Prvi put od kako su zvanično uspostavljeni letovi iz Niša 2015. godine, mađarski niskotarifni avio-prevoznik WizzAir je u redovnom saobraćaju koristio avion tipa Erbas A321 kapaciteta 230 sedišta i registarske oznake HA-LTE koji je 4 meseca star.

VD direktora JP “Aerodrom Niš” Niš Dušan Knežević izjavio je da očekuje nastavak saradnje sa WizzAir-om, ali i drugim avio-kompanijama po pitanju uvođenja novih linija. Knežević je napomenuo da aerodrom Niš i ove godine beleži rast broja putnika za 8%, te da je do sada letelo preko 310 hiljada putnika.

Preporučujemo  Turiste u Meksiku čuvaće Nacionalna garda

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao je da još jedno povezivanje Niša sa evropskom destinacijom znak da će naš grad moći da ostvaruje bolje privredne i kulturne veze, ali i da će dolaziti i veći broj turista, pretpostavljamo onih koji nemaju strah od letenja.

Podsećamo, WizzAir je obustavio prodaju karata za letove na liniji Niš – Malme od 7. januara 2019. godine, a trenutno je na aerodromu u Nišu na snazi zimski red letenja.

Cena karte iz Niša do Beča se kreće po ceni već od 2.399 dinara i može se kupiti na sajtu wizzair.com, turističkim agencijama širom Srbije kao i na Aerodromu “Konstantin Veliki”.

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.