Vesti

Air Serbia uvodi još letova do Istanbula

Glavni ulaz u Topkapi palatu, Istanbul

Kompanija Air Serbia najavla je da će obavljati najmanje sedam letova nedeljno do Istanbula, a to su još dva leta nedeljno.

PROČITAJ:  Istanbul je bio Konstantinopolj

„Dodavanje još dva leta nedeljno za Istanbul je jasan pokazatelj povećanog interesovanja naših putnika za putovanje u grad na Bosforu“, rekao je Jiri Marek, direktor komercijale i strategije u Air Serbia.

Air Serbia je vaspostavila liniju do Istanbula 11. decembra 2019. nakon dve i po godine pauze.

Letovi će se obavljati Erbasom A319, a planirano je da putnicima Air Serbia na liniji do turističkog čvorišta Turske bude na raspolaganju 2.016 sedišta nedeljno.

PROČITAJ:  Ulaz u džamiju Aja Sofija naplaćivaće se od januara 2024. godine

U avgustu su Air Serbia i turski prevoznik Turkish Airlines potpisali sporazum o proširenju poslovne saradnje sporazumom o deljenju kodova koji je putnicima dve kompanije pružio znatno veći izbor i fleksibilnost u planiranju putovanja.

Podsećamo, ukoliko ste želeli da vidite Aja Sofiju od sada ćete posećivati džamiju umesto muzeja. Isto važi i za nekadašnji muzej, a nekadašnju crkvu Horu.

PROČITAJ:  Turska privukla skoro 50 miliona turista 2023. godine

Naslovna fotografija: Sahar Ahmed / Wikimedia

Pratite nas na društvenim mrežama: Instagram, Facebook i Twitter i budite obavešteni o dešavanjima iz oblasti putovanja, turizma, ekologije i kulture.

Pretplati se
Obavesti o
guest

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare