Promo

Wizz Air slavi pet miliona putnika u Srbiji

WizzAir posada

Wizz Air, „najzelenija“ avio-kompanija u Evropi i najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, danas slavi značajan jubilej, ukupno 5 miliona putnika prevezenih u Srbiji. U okviru proslave ovog jubileja, Wizz Air je nagradio srećnog 5-milionitog putnika koji je putovao iz Lutona u Velikoj Britaniji do Beograda, vaučerom u vrednosti od 200 evra za letove Wizz Aira.

Prvi let kompanije WIZZ iz Srbije je obavljen 2010. godine. Beograd je bio jedan od prvih aerodroma u mreži WIZZ-a u regionu jugoistočne Evrope sa letovima za Dortmund i London. Od tog trenutka je WIZZ neprestano širio svoje poslovanje kroz ponudu pristupačnih putovanja za sve veći broj evropskih putnika. Danas WIZZ leti na 13 linija ka 7 zemalja do i iz Beograda i 5 linija ka 4 zemlje do i od Niša. Pored toga, prošla godina je takođe bila veoma uspešna sa oko 895 hiljada putnika koji su leteli Wizz Airom iz Srbije, što je novi godišnji rekord.

„Drago nam je što proslavljamo ovaj značajan jubilej na aerodromu u Beogradu. Zadovoljni smo rezultatima koje smo prošle godine ostvarili u Beogradu, kao i prijemom na koji smo naišli otkako smo počeli da poslujemo na ovom aerodromu koji je važan za ceo Balkan. Naša posada spremno dočekuje poslovne i turističke putnike“, izjavila je Paulina Gosk, menadžer korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

PR Wizz Air

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama AirHelp+ 300X50
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo
Linkedin mora za poso
Oznake

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.