Vesti

Od Beograda do Pariza kompanijom ASL Airlines

Pariz, Francuska

Francuska aviokompanija ASL Airlines je poletela na liniji između Beograda i Pariza koju će održavati dva puta nedeljno do 5. septembra 2019.

IZMENA: ASL Airlines je u međuvremenu ukinuo letove za Beograd.

Avion ove kompanije sa preko 100 putnika sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla, u ponedeljak, 24. juna u 20.30, prenosi portal Aviatica.

Preporučujemo  Putovanje avionom: Šta treba znati pre i tokom leta

Francuska aviokompanija će leteti između aerodroma Šarl de Gol (CDG) u Parizu i Beograda dva puta nedeljno: ponedeljkom i četvrtkom. Polasci iz Pariza su planirani za 18.20, a iz Beograda za 21.40. Let u oba smera traje oko dva i po sata.

Saobraćaj će se obavljati avionima Boeing 737-700 sa 147 putničkih mesta. Najniža cena karte za ove letove iznosi 69 evra i uključuje sve takse, ručni prtljag, izbor sedišta i korišćenje sistema zabave na letu. ASL Airlines putnicima nudi veliki izbor tarifa kako bi odgovorila na sve njihove potrebe.

Preporučujemo  Šta ne sme da se nosi u ručnom prtljagu prilikom putovanja avionom

„Uspostavljanjem nove linije između Beograda i Pariza, ASL Airlines France želi da održava i ojačava privrednu, kulturnu i turističku razmenu između Srbije i Francuske. Uz vrhunsku uslugu i povoljne cene avio karata, nova linija pruža idealno rešenje za potrebe mnogih porodica i turista koji putuju na ovoj relaciji tokom letnje sezone“, navedeno je u saopštenju kompanije.

Povodom prvog leta, predstavnici kompanije su na beogradskom aerodromu ispratili putnike uz tortu, a svi koji su se našli na prvom letu ostvarili su pravo i na 10 posto popusta na narednu kupljenu kartu.

Preporučujemo  Amsterdam smanjuje broj suvenirnica kako bi obuzdao dolaske turista

ASL Airlines France je jedna od najpoznatijih francuskih aviokompanija. Naslednica je kompanije Aeropostale i članica je globalne vazduhoplovne grupacije ASL Airlines Holding koja u svom sastavu ima pet aviokompanija u Evropi, jednu u Tajlandu koja se bavi kargo saobraćajem i jednu low-cost aviokompaniju u Južnoafričkoj Republici. Cela grupacija raspolaže sa flotom od 140 aviona od turboelisnog ATR42 pa do džambo-džeta (Boeing 747), a u njoj je zaposleno preko 2.500 radnika iz 52 države.

Preporučujemo  Evropska unija razmatra ograničavanje važenja zelenih sertifikata

Od Beograda do Pariza već saobraća kompanija Air France tokom čitave godine, a što se tiče drugih veza sa Francuskom, kompanijom WizzAir može se leteti od Beograda do Liona.

Kupite online ulaznice za atrakcije u Parizu i izbegnite čekanje u dugim redovima

Daljine.rs na društvenim mrežama

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj pratite Daljine.rs na društvenim mrežama
Pratite naše objave
Bez Instagrama se ne može
Čitajte šta tvitujemo

Komentarišite

Komentarišite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.